Hulp nodig?

Heel vaak word ik gebeld. Helaas vaak op een tijdstip dat dit niet uitkomt. Heeft u vragen of wilt u wat meer weten over de aanschaf van een papegaai? Heeft u problemen met uw papegaai? Dan kunt u mij maandags en vrijdags bellen van 11.00 tot 13.00 uur.
Wilt u een keer op een avond bellen? Maak hiervoor even een afspraak en bel: 0653654356

1 thought on “Hulp nodig?

 1. Hallo mevrouw,
  Mijn naam is Talitha Perfors en ik ben een enorme overbezorgde stresskip als het gaat om mijn birdies. Ik heb een Meyer en een Senegal papegaai. Momenteel maak ik me zorgen over deze laatste. Ik heb het idee dat ze heel moeilijk de rui doorkomt (altijd al zo geweest) maar nu is ze Snachts ook heel erg aan het spoken en slaapt ze daardoor niet veel en ze slaapt ook niet diep meer. Bij elk geluidje gaat ze weer opnieuw spoken.. ik heb het idee dat ze erg veel jeuk heeft. Ze trekt ook “verse” bloedpennetjes uit (alleen ‘Snachts) overdag heeft ze ook jeuk, maar de pennetjes liggen alleen in haar slaapkooitje.
  Heeft u hier ervaring mee of tips voor? Ik weet me geen raad meer met haar!
  Ik heb van Hedwig al antibiotica gehad en de darmbacterie die ze altijd tijdens de rui rijgt is daarmee weggegaan. Ze krijgt nu 4 druppels kalmeringsspul via Hedwig (vergelijkbaar met wat honden krijgen bij Angst voor vuurwerk) en dat helpt blijkbaar niet genoeg.. ik hou er niet van om nog meer druppels te geven. Ik vind het maar een eng idee.. volgens Hedwig mag het wel. Dus misschien toch maar proberen?

  Ik hoop dat u me kunt helpen..

  Met vriendelijke groet,
  Talitha Perfors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *