vogelarts, wieken en nagels knippen.

langs deze weg wil ik even jullie aandacht vragen voor het volgende.
Heel vaak weten mensen niet waar ze heen moeten als de gaai gewiekt moet worden en de nageltjes moeten worden geknipt. De meeste reguliere dierenartsen weten heel weinig of niets van papegaaien ( op enkele na)
Ik krijg heel vaak nare dingen te horen over het kortwieken bij een reguliere dierenarts. Hele nare verhalen over het veel te kort wieken zodat de pennen zijn gaan bloeden en moeten worden dicht gebrand. zo ook met de nageltjes.
Helaas zie en heb ik het vaak met eigen ogen gezien. te triest voor woorden en zo onnodig!

Wieken en nagels knippen is een heel precies werkje! Mijn raad aan jullie is: ga met de gaai naar een vogelarts! Die heeft ervoor geleerd en weet waar hij of zij mee bezig is. Even google voor een goede vogelarts bij u in de buurt. Helaas zijn er niet erg veel echte vogelartsen en zal u een stukje moeten rijden. mochten jullie bij mij in de buurt wonen, dan kunnen jullie een afspraak met mij maken.

1 thought on “vogelarts, wieken en nagels knippen.

  1. Hallo Hermiene
    Wij zoeken iemand die onze Grijze roodstaart Rocco kan kortwieken.
    Wij wonen sinds kort in Oss en zoeken iemand die dit kan? Nu kan ik niet goed vinden op uw Site waar u vandaan komt.?
    Heb gegoogled op papagaai kortwieken in Oss..Zo kwam ik bij u terecht. Hoop dat u in de buurt woont of misschien kunt u ons verwijzen..Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *