Problemen?

De laatste tijd krijg ik steeds whatsapjes van voor mij wildvreemde mensen die problemen hebben met hun papegaai.
Het is niet te doen over en weer te whatsappen en ik vind het ook absoluut niet prettig. Zo heb ik al verschillende mensen moet blokkeren omdat de whatssapjes maar binnen bleven komen.

Heeft u een probleem met uw gaai? Bel dan op maandag tussen 11 en 13 uur of op vrijdag tussen 11 en 13 uur.
U kunt mij ook via mijn site een vraag stellen.

Ook krijg ik veel vragen over kortwieken en of nageltjes knippen. Ja ik kortwiek en knip ook nageltjes. Helaas woon ik voor veel mensen te ver weg en raad ik aan om naar een vogelarts of een GOEDE dierenarts te gaan.

Woont u in de buurt van SCHAGEN en heeft u er een ritje voor over dan kunt u een afspraak maken.

2 thoughts on “Problemen?

  1. mijn 2e pyrrura valt andere mensen aan hij wil niet dat andere dan ik bij hem in de buurd komen . hij zit met nog een pyrrura samen in grote kooi die bovenop open staat,ze gillen ook als bvb mijn man praat en dan kunnen ze goed schreeuwen als ik alleen thuis ben heb ik nooit geen last van hun . ze bijten mij ook niet. wat kn ik hier aan doen . gillen en bijten van anderen met vr gr anneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *