Papegaaienvrouwtje gaat weer heel voorzichtig beginnen.

Beste allemaal

15 maanden geleden konden jullie lezen dat ik er definitief mee stopte. Dit had uiteraard een reden. Ik werd heel erg ziek en die ziekte heet een depressie. Ik ben zo vreselijk ziek geweest, wat zich vooral fysiek openbaarde.
Ik lag alleen maar op de bank. kreeg er angst en paniekstoornis bij en kon letterlijk niets meer. Durfde niet meer naar buiten enzovoort. Ik ben 6 weken opgenomen geweest. Het hele verhaal zal ik jullie besparen. Ik heb ook niet meer op mijn site gekeken of naar de binnenkomende mails. Ik hoop dat iedereen die toch met vragen kwam , een whatssapp bericht stuurden en belden nu begrijpen waarom er geen antwoord kwam.
Nu ben ik in zoverre hersteld dat ik alles toch weer een beetje op wil nemen en voorzichtig aan weer wil beginnen met hulp te bieden als mensen vastlopen met hun vogel en ten einde raad zijn.

Het zal de eerste tijd een paar uurtjes zijn en voorlopig nog niet op de avonden.

Wat wil ik weer gaan doen? zoals ik net aangaf helpen met problemen en het kortwieken, nageltjes vijlen en zo nodig snavel bijwerken.

Voorlopig kunnen jullie mij maandagsmiddags van 11 tot 13 uur bellen voor een afspraak voor wieken en of nageltjes.
Op de vrijdag kunnen jullie bellen tussen 11 en 16 uur. ( het kan soms voorkomen dat ik er niet ben, omdat ik nog therapie heb) Probeer het dan later nog een keer. Na de bovengenoemde tijden ben ik niet bereikbaar voor vragen of afspraken.

Dus voorlopig beantwoord ik geen mails. De mensen die mij een mail hebben gestuurd via deze site of via Facebook zullen ook nog even geen antwoord krijgen. Klinkt een beetje streng, maar ik moet voorlopig goed op mezelf passen en wil niet dat ik weer in die hel terecht kom!

Ik hoop dat jullie dit begrijpen en het fijn vinden dat ik weer te bereiken ben. Bij deze nog even mijn telefoonnummer: 0653654356

Hermine Assenbroek

7 thoughts on “Papegaaienvrouwtje gaat weer heel voorzichtig beginnen.

 1. Hallo Hermine,
  Zonder te weten dat U zo ernstig er aan toe was heb ik ook meerdere malen mails en berichten gestuurd,
  Ten eerst daarvoor me excuses maar ben erg blij voor U dat U weer beter aan het worden bent.
  U bent een sterke vrouw met een groot hart.
  Welkom terug ❤️🌹

  Groeten Nurten

 2. Hoi lieverd, ik had verwacht dat je hele gastenboek vol zou staan met berichtjes van welkom terug en wat fijn dat je er weer bent maar bovenal heerlijk dat je weer beter bent en weer rustig aan mensen gaat helpen.
  Niets van dit alles op je site, wij zijn wel ontzettend blij dat je weer terug bent en dat het goed gaat met je, we hebben wel contact genoeg maar wilde dit toch op deze manier laten weten.
  Liefs Tineke en Peter

 3. Dank je wel Nurten. En nee je kon het ook niet weten. hoewel ik wel alles op de site heb gezet, maar daar lezen de meeste mensen overheen.

 4. HAHHAHA Dat dacht ik ook lieverd. maar ook niet zo erg want ik heb ook nog super slechte dagen. Komt allemaal wel en anders maar niet. Ik heb jullie toch?
  We moeten snel weer ff bellen lieverd. Dikke kus xxxxxxxxxxxxxxxx

 5. Beste Hermine, wij kennen elkaar niet. Wat een verhaal… En wat geweldig dat je je zo terug knokt! Het komt vast helemaal goed!
  Ik was (waarschijnlijk 1 van de velen) die geprobeerd heeft contact te zoeken omdat ik dacht dat er niemand zo lief en goed kan zijn met papegaaien dan jij.
  Alle raad die ik op jouw pagina kon vinden heb ik gelezen natuurlijk, dankjewel daarvoor. Ik probeer even contact met je op te nemen omdat ik heel erg graag jouw raad wil vragen. Heel veel succes en beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *