Toch blijven mensen mailen!………………………

Toch elke dag weer mailtjes, die ik zeer kort beantwoord en ze doorstuur naar een andere gedragskundige. Vanavond toch weer een mail van iemand die zo STOM is geweest een 6 weken oud vogeltje bij 4 Animales te kopen………………zucht……….

Deze mensen reageerden potverdikkie onder het stukje over deze “VOGELLIEFHEBBENDE MENSEN” Toch kopen en dan aan MIJ vragen of hij in een doos moet blijven……………ik word GEK! lees onder reacties Geen gaai kopen in Rijswijk!

Dus mensen ……………..ik BEN TOT EN MET OKTOBER GESTOPT! Dus verwacht GEEN uitgebreide mail terug! SORRY!

1 thought on “Toch blijven mensen mailen!………………………

  1. Geef gewoon geen reactie. Of is het ook een e-mail die je gebruikt voor andere doeleinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *