Rose kaketoe Jip

Jip is een mooie Rose kaketoe( pop) van net 2 jaar oud. Ze is van een goede kennis van me en ik heb eerst zelf geprobeerd of Jip samen met Toy mijn Rose zou kunnen. Helaas lukte dat niet, Jip was en bleef erg onrustig en was duidelijk niet op haar gemak om samen met Toy in een volière te zitten. Jip zoekt een nieuw baasje omdat het huidige bazinnetje door omstandig heden 40 uur per week moest gaan werken. Tijd voor Jip er is niet of nauwelijks. Jip is veranderd van een heel lieve, speelse en knuffelbare Rose kaketoe naar een kaketoe die LETTERLIJK schreeuwt om aandacht!
Omdat Jip zo is gaan schreeuwen, wordt het de ( al grote) kinderen teveel en als het bazinnetje aan het werk is zetten de kinderen Jip maar in de garage……Zo wordt het probleem erger en erger. Nu begint Jip zelfs angstig te worden……….

Jip
Voor Jip ben ik op zoek naar een baasje die ten eerste ervaring heeft met papegaaien of kaketoes. Tijd en geduld in Jip kan en wil steken, voor haar een eigen plekje heeft, dus niet samen met een andere vogel in één kooi en hem de liefde kan geven wat ze zo verdient! Leken die geen verstand van papegaaien of kaketoes hebben komen niet in aanmerking. En zoals jullie wel begrijpen is een handelaar uit den boze!! Het bazinnetje wil als ze daar behoefte aan heeft contact op kunnen nemen met het nieuwe baasje en wil op de hoogte gehouden worden over hoe het gaat met haar Jip! Want ze is gek op haar! Voor haar is het een heel moeilijke beslissing, maar ze wil dat Jip niet meer zo vaak alleen is en wil het allerbeste voor Jip! Jip zijn eigen kooi en speeltjes mogen mee naar het nieuwe baasje!!!

Jip2Voor u reageert………..bedenk wel dat Jip nu ( even) niet de makkelijkste kaketoe is! Er moet veel tijd en energie in Jip worden gestoken de eerste paar weken! Jip is getest en is super gezond en heeft dus ook een gezondheidsverklaring. Jip is NIET gratis af te halen, maar het huidige bazinnetje heeft liever een super baasje dan geld. Maar dat zal in overleg met het huidige bazinnetje moeten worden besproken. Ik ga daar niet over. Maar alle contacten gaan WEL via mij en ik zal bepalen welk nieuw baasje ik geschikt acht voor Jip. Mocht u interesse hebben kunt u mij via contact een mail sturen en kunnen wel een telefonische afspraak maken. Denk IK dat U het juiste baasje bent, breng ik u in contact met het huidige bazinnetje en bepreekt u de rest met haar.

Hermine

1 thought on “Rose kaketoe Jip

 1. Hou hermien,
  Ik woon in het mooie Limburg in het plaatsje Well .
  Ik ben de trotse en gelukkige eigenaar van een Ara en een edel pop.
  Ik heb wel een plekje voor Jip alleen heb ik geen geld om een papegaai over te nemen.
  Mijn vogels hebben dag kooien buiten en nacht kooien binnen.
  In de winter heb ik hang ringen aan het plafond zodat zij toch heerlijk de vleugels kunnen strekken .
  De meiden krijgen fruitvoer, noten, gemend voer en iedere dag vers fruit en groenten.
  Ook nemen wij de dames iedere dag mee voor een wandeling.
  Ik hoop dat ik Jip verder mag verzorgen en een heel liefdevol tehuis mag geven.
  Wij zijn iedere dag thuis en mijn kinderen zijn de deur al uit.
  Ik hoor graag van je,
  Groetjes Riekie
  Ps, kijk anders op mijn site daar staan de meiden op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *