Update van Joy

Het gaat heel goed met joy! Ze maakt al vliegbewegingen en is gisteren van haar standaard gevlogen een stukje schuin na beneden en ze lande op de salon tafel, dus binnenkort denk maar haar vleugels laten kortwieken, wel blijft ze met haar gewicht hangen rond de 400 gram, ze was vandaag weer wat afgevallen,maar ze is de laatste dagen wel flink vliegbewegingen met haar vleugels aan t maken,ook in badje heeft ze geen probleem mee, en de tips die je me gaf om haar bij me visite op schoot te zetten dat gaat ook heel goed, joy doet helemaal niet moeilijk zowel niet bij vreemde mensen het in bad gaan ze vind het eigenlijk allemaal wel goed! Neem haar ook mee nu door t hele huis en gisteren kreeg ze een appeltje op haar standaard en ik zat op de bank toot ik wat voelde, en toen was joy heel leuk de stukjes appels naar me hoofd aan het gooien, hieronder een paar foto’s:

joy-28-05 (1)joy-28-05 (4)joy-28-05 (3)joy-28-05 (2)

1 thought on “Update van Joy

  1. Wat is dit een mooi beestje. Ik ben blij dat het zo goed is afgelopen met haar. veel geluk en plezier met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *