Papegaaien problemen? Ik reageer NIET op Whats Apps, Smsjes of vragen via Facebook!

Lieve mensen,

De meesten van jullie weten wel dat ik altijd voor iedereen die met een probleem zit klaar sta, maar nu begint het een beetje uit de hand te lopen. Zo krijg ik per dag te pas en te onpas WhatsApps en word mij via Facebook om raad gevraagd door mensen die problemen hebben met hun gaai. Ik kan en wil daar niet op ingaan, omdat daar juist deze site voor is! Bovendien heb ik geen tijd en zin om de hele dag WhatsApps te beantwoorden en via Facebook is de privacy mij te veel waard. Iedereen die mij via deze site een mail stuurt krijgt antwoord of ik vraag even te bellen als het te ingewikkeld is om het via mail te doen.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik doe dit alles belangeloos en vind het fijn vogels en baasjes te helpen! Maar niet de hele dag door. Ik zit elke avond een paar uur vragen te beantwoorden met liefde hoor! Op maandag en dinsdagavond heb ik spreekuur tussen 19 en 21 uur. Vaak ben ik in gesprek omdat ik zo vaak gebeld word. Probeer het dan nog een keer! Soms lopen de gesprekken uit en heb ik iemand ruim 2 uur aan de telefoon. Dan kan ik er maar één beantwoorden. Is er nood aan de man, is er een vogel ziek of er is iets waardoor de baasjes in paniek raken………mogen de mensen altijd bellen!

Hier nog even mijn telefoonnummer: 0653654356.

Hermine

1 thought on “Papegaaien problemen? Ik reageer NIET op Whats Apps, Smsjes of vragen via Facebook!

  1. hallo mag ik wat vragen hen van iemand een grijze roodstaart overgenomen en ik ben er dol op het zit los op een heel groote kooi slaapt ook los ik kan hem benaderen maar van de moment ik ook maar een vinger uitsteek is hij weg krijg hem ook niet op een stok neemt wel nootjes aan die hij dan direct laat vallen hij is ongeveer vier jaar hen er papieren van dus denk dat het wel juist is wat kan ik doen om hem toch op de hand te krijgen veel geduld natuurlijk en wat goede raad van u alvast veel dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *