Een week later met joy!

Het ging deze week wel heel goed ze was goed aan gekomen en zat nu op 390 gram dus ze was 100 gram aangekomen vanaf t moment dat ik ze bij me thuis had, ze had ook al op verschillende plekken veren gekregen en zelfs een heel klein staartje, alleen joy moest nog getest worden op papegaaienziektes omdat het de week van te voren niet ging omdat we joy al gevoerd hadden, ook was joy een huilbaby die van te voren flink wat te kort was gekomen, ze bleef ook maar eten ze wilde niet ophouden ook al was de krop vol, en dit mag natuurlijk nooit, want er mag geen spanning op de krop komen staan,dus we zijn weer na hedwig van der horst  gegaan om haar te laten testen en zodat ze m ook nog even kon zien, en het zag er allemaal netjes uit,nu was het afwachten op de uitslagen, die zouden een week duren, ik was zo bang dat ze ziektes bij haar zou hebben omdat ik zulke slechte ervaringen had gehoord van de kweker, ik had zelf ook nog eens zwaar de griep te pakken vanaf t moment dat joy in huis was gekomen, dus haalde me van alles in mijn hoofd, ik dacht als het maar niet de papegaaienziekte is, en dan d8 ik niet aan mezelf maar hoe het dan met joy zou aflopen,iedere keer wilde ik kijken of ze nog leefde, en soms hoorde ik haar hijgen en werd ik weer onzeker ik dacht ze heeft het benauwd of iets, maar hedwig had haar longetjes nog geluisterd en die klonken goed, dus moest me toch proberen een beetje rustig te houden, ook zat joy de eerste week apart in kamer waar ik flink de kachel aan had omdat ze natuurlijk nog niet in de steen zat en ze niet mocht onderkoelen, ook heb ik een speciale lamp voor haar om haar op temperatuur te houden, maar deze week ging het best goed wel met veel onzekerheid, maar probeerde me wel wat positiever op te stellen, maar het valt niet mee als je zulke slechte ervaringen leest over een kweker waar ze vandaan kwam, en als ze dan ook nog jonger blijkt te zijn dan wat me verteld is…ook hier heb ik weer foto’s van deze week geplaatst van joy!

joy-week-later3   joy-week-later2

2 thoughts on “Een week later met joy!

  1. Wat een verhaal, zielige Joy ! Ongelofelijk dat je haar nu al med hebt gekregen! Wat bedoel je met in de steen zitten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *