Baby grijze roodstaart Joy doet het heel erg goed!

Binnenkort kunnen jullie weer wat foto’s zien van Joy, de veel te jong gekochte grijze baby roodstaart. Simone haar bazinnetje houdt ons op de hoogte met tekst en foto’s. Dus houd deze site in de gaten!

Over Pa de grijze roodstaart uit Blaricum kunnen jullie alles lezen op mijn Facebook. Filmpjes en foto’s heb ik daar allemaal op geplaatst. Het verhaal over Pa krijgt nog een staartje ( zie Facebook) en ik hoop dat deze kwal van een baas zijn dreigementen niet gaat uitvoeren! Want dan krijgen jullie het verhaal in geuren en kleuren van mij te horen. Pa was hier in de heropvoeding. En het is super goed gegaan met Pa! Maar Pa heeft helaas de verkeerde baas getroffen. Tot nu is dit het laatste wat ik zeg over pa ( arme ziel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *