Pa, de 1ste week zit erop. Nog 1 week te gaan!

Met Pa spelen valt vaak niet mee. Pa speelt en is tevens boos op de speeltjes…Is hij boos omdat hij niet weet wat hij met dit alles aan moet? Of reageert hij al zijn frustraties af omdat hij 25 jaar in een te klein kooitje heeft gezeten? Is hij blij dat hij nu liefde en aandacht krijgt of nog juist boos om alles wat hem ( onbewust ) is aangedaan…….Het blijft gissen voor mij. Je ziet in het filmpje duidelijk hoe zijn lichaamstaal ineens verandert. Hij bijt mij tijdens het spelen en ik trek hem aan zijn snavel terug. Hij weet inmiddels waar hij bij en met mij aan toe is en kiest eieren voor zijn geld. Inmiddels kan ik hem al aaien op de borst en over zijn snavel. leuk vindt hij het niet, maar laat het toe. We hebben samen nog een week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *