Papegaaienvrouwtje.Spreekuur: maandag en dinsdagavond tussen 19 en 21 uur!

Zo had ik een poos terug elke avond spreekuur waar ook héél veel gebruik van werd gemaakt en ik vaak om 23 uur nog met de mobiel in de hand stond en omdat het me echt teveel werd heb ik het spreekuur ingekort tot alleen de maandag en dinsdagavond. Nog STEEDS word ik op de maandag en dinsdagavond heel erg veel gebeld door mensen die letterlijk met de handen in het haar zitten omdat ze geen uitweg meer zien door het gedrag van hun vogel. Huilende mensen zelfs! Ik help iedereen GRAAG en probeer de wanhopige mensen en dus ook wanhopige en ongelukkige papegaaien weer vertrouwen in elkaar te leren krijgen. De mensen die mij bellen probeer ik zoveel mogelijk tips en raad te geven. Vaak lukt het via een belletje en bellen die mensen nog een aantal keren tot we tot een oplossing zijn gekomen. Soms lukt het niet via telefoon gesprekken, dan kunnen de mensen ervoor kiezen hun vogel hier 2 weken te brengen.

Even over alle telefoontjes en mailtjes die ik krijg. Alle mensen krijgen via mail een antwoord van mij! Soms moeten ze er even een paar dagen op wachten omdat ik teveel mails heb.Dit alles doe ik GRATIS! Ik heb dit vaker geschreven, maar klaarblijkelijk valt het muntje niet bij iedereen.Nu word ik steeds vaker op andere dagen gebeld, willen mensen antwoord via FACEBOOK of zelfs via WHATSAPP. Bij deze wil ik even duidelijk maken dat ik NIET reageer op reacties via facebook of op een WhatsApp! Deze site is bedoelt om vragen te stellen of info te winnen.Dus als u vragen heeft? Stel deze dan via deze site onder contact.
Verder denk ik erover om het telefonisch spreekuur helemaal stop te zetten omdat het door bijna niemand gewaardeerd wordt en ik er erg veel tijd en energie in steek.Heel af en toe vraag ik aan de mensen die ik heb geholpen een stukje in het gastenboek te zetten zodat ook anderen er iets van kunnen leren. Helaas is dat voor de meeste mensen teveel werk denk ik. Doordat alles wat ik voor deze mensen doe niet gewaardeerd wordt, begint mijn lol er een beetje af te raken…….
Ik ga het nog een poosje proberen alleen omdat ik de baasjes en gaaien graag wil helpen! Vooralsnog kunt u mij dus bellen op maandag en dinsdagavond tussen 19 en 21 uur op: 0653654356.

Wel kunt u elke dag terecht bij één van de gedrags therapeuten van Tinley. Daar betaalt u voor een “KORT” telefonisch consult € 35.Gaat u met uw papegaai voor een consult, betaalt u €115, per anderhalf uur, een vervolg consult kost u €80. Of er een consulent bij u in de buurt zit,daarvoor even zoeken op internet.
Hermine

2 thoughts on “Papegaaienvrouwtje.Spreekuur: maandag en dinsdagavond tussen 19 en 21 uur!

  1. Hermine je hebt helemaal gelijk. Je moet ook aan jezelf denken hoor. Jij hebt ook een leven naast de papegaaien. Ik begrijp dat als mensen bellen dat je ze toch wilt helpen. JIj bent wat dat betreft vaak te goed voor anderen. Je weet hoe wij over jou denken. liefs en groetjes van Cynthia en een kus van Jannes

  2. Goed zo Hermine , kom maar op voor jezelf!!
    Erzijn grenzen !!
    Dikke knuff van ons uit grootebroek en een kusje van Chico!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *