Kareltje zoekt nog steeds een nieuw baasje!

Kareltje heeft nog steeds geen nieuw baasje gevonden. Ik krijg vaak mails en vragen over Karel,maar ik ga hier niet over! U kunt contact opnemen met de huidige baasjes. Zie telefoonnummer onder de oproep of mail naar: hanneke.derk@gmail.com

Dan heb ik nog een vraagje aan iedereen die een bericht wil schrijven in het gastenboek ( graag!) Schrijf het aub IN het gastenboek! Dat leest iedereen. Vraag 2: Ik krijg vaak mailtjes over problemen die mensen hebben met hun gaai en sommige geven hun VERKEERDE email adres door, vergeten een puntje of zo. Ik probeer dan te antwoorden, maar doordat ik het verkeerde adres heb krijg ik de mailtjes terug……Zo ook SELINA.Selina ik kan je vraag niet beantwoorden helaas. Meld je goede email adres bij de vragen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *