Grijze Roodstaart Kareltje zoekt een héél goed nieuw huis en een lief baasje!

Kareltje is een jonge, mooie Grijze Roodstaart van drie en een half jaar oud. De baasjes van hem/ haar zoeken een lief baasje en of bazinnetje voor hem. Reden is, de huidige baasjes willen gaan reizen met hun camper en willen het hun vogel niet aan  doen hem mee te nemen. Bovendien vinden ze dat ze dan te weinig aandacht en tijd aan hun vogel kunnen besteden. Bent u dit lieve baasje? Dan kunt u contact opnemen op nummer: 0575763418 of 0651470788 . LET OP: De baasjes houden contact met het het nieuwe baasje en er moet een “Klik “zijn! Anders mag de vogel niet weg!

Kareltje zoekt baasje

3 thoughts on “Grijze Roodstaart Kareltje zoekt een héél goed nieuw huis en een lief baasje!

 1. ik heb sinds 5 maanden een grijze roodstaart.hij is heel bang en schuw.maar hij is nu aardig gewend en begint te fluiten als ik de kamer uit ga.naar het toilet of douchen,de honden uitlaten.enz.het wordt steeds erger.heb al 3x een briefje van de buren gehad omdat het zo erg was.hij is nu wel gewend maar heeft echt verlatingsangst.wat doe ik fout?negeren gaat niet omdat ik met mijn buren te maken heb.gr gre

 2. Hallo,
  Hoe gaat het ondertussen met Karteltje ?
  Heeft hij al een thuis gevonden ?
  Zoniet, wat is de vraagprijs?

  Of kan ik er beter eens voor bellen op het nummer ?
  Groetjes Hilde

 3. Goedendag heeft Kareltje al een huis anders heb ik wel intresse in Kareltje een liefdevolhuis te geven ik hoor graag van u ik had u ook al een sms gestuurdover Kareltje maar helaas niks terug gehoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *