Blauwgele Ara genaamd Bokito, 5 jaar oud zoekt een superlief baasje!

Bokito is een mooie, gezonde Blauwgele Ara van 5 jaar oud. Door verschillende omstandigheden is Bokito op zoek naar een héél lief baasje of baasjes! Bokito’s eventuele nieuwe baasje moet erg veel tijd en geduld met Bokito hebben.Op handelaren wordt niet ingegaan! Het huidige bazinnetje van Bokito wil alleen het allerbeste voor haar Bokito en wil ook als Bokito een goed huisje heeft gevonden op de hoogte gehouden worden over hoe het met Bokito gaat!
Wilt u meer informatie over Bokito,kunt u contact opnemen met Kim. Haar telefoonnummer is: 0642509567.

Ik, papegaaienvrouwtje hoop dat Bokito een geweldig nieuw thuis zal krijgen!! Bokito verdient het!!

Hermine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *