Akala nieuwsflits: Een noodkreet vanuit NOP

Lieve vrienden, familie en kennissen, zouden jullie dit aub allemaal zoveel mogelijk willen verspreiden en delen, jullie hulp is zo hard nodig!!!!!
Na zoveel jaren hard werken zou het zo jammer zijn om dit te laten gebeuren, help de dieren aub.Dank jullie wel.

Duizenden papegaaien dreigen te verhongeren!

Lees a.u.b. dit onderstaande bericht en help ons. Link onze faceboekpagina en kopieer deze dringende oproep op uw eigen prikbord!

Het Papegaaienpark van de Stichting Nederlands Opvangcentrum voor Papegaaien (NOP) te Veldhoven staat op de rand van een faillissement. Indien er binnen één week niet een grote som geld beschikbaar komt, zal het bestaan van dit geweldige opvangcentrum eindigen. Voor de ruim 2.100 dieren kan niet langer gezorgd worden omdat er eenvoudigweg geen geld meer aanwezig is om deze te voeren, de medische verzorging die vele van deze dieren nodig hebben te garanderen én voor olie te zorgen welke nodig is voor het verwarmen van de onderkomens van deze tropische dieren in de aanstormende winter.

De ruim 60 medewerkers en vrijwilligers doen nu een dringend beroep op u om snel geld aan ons te doneren. Er zijn in Nederland miljoenen mensen die een huisdier hebben en er vol overgave voor willen zorgen. Help ons dan ook om nu meteen eenmalig een minimum bedrag van € 10,- over te maken op de bankrekening Rabo 15.82.20.323 t.n.v. Stichting NOP.

Alleen met uw hulp kunnen wij een faillissement afwenden met dramatische gevolgen voor deze dieren.

Bij een eventueel faillissement vrezen wij dat dit voor het overgrote deel van onze vogels ook het einde betekent. Immers de meeste zijn met gezondheidsproblemen aan ons afgestaan en hebben daarom ook totaal geen financiële waarde. Voor een curator zal dat een moeilijke beslissing worden en wij vrezen het ergste voor deze groep dieren.

Meer informatie treft u aan op onze website Lees verder www.papegaaienpark.nl

1 thought on “Akala nieuwsflits: Een noodkreet vanuit NOP

  1. Hoe kan dit nu? Worden er in Nederland geen subsidies gegeven om dieren een opvang te geven? Hart wordt dan uiteengereten, wij mensen kopen en doen maar, als het ons wat te stressig wordt, weg ermee! Dit is geen tv of auto of huis , levende wezens die door ons mensen uitgebuit en gebruikt worden voor eigen tijdverdrijf of om te pochen dat men een macau of erger heeft. Denkt iedereen eens een half jaar na voor het kopen, een dier met gevoelens en noden en ja, weggerukt uit eigen omgeving, gekweekt in broeikas en verkocht. Daar stopt het werk van de kweker, daar zijn wel echt goede bij, maar dit is geen luxe maar een aanwinst en ja, geduld en heel veel liefde vragen ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *