Papegaaienvrouwtje is weer terug van vakantie. u kunt dus weer mailen of bellen.

Na twee heerlijke warme weken op Tenerife te hebben doorgebracht was het weer “KOUD” thuiskomen brrrrrr.Vandaag de 22ste heb ik het voor het eerst sinds thuiskomst niet meer zo koud.Wat een heerlijk eiland is Tenerife toch! Soms droom ik wel eens dat ik er zou wonen.Altijd buiten, alle gaaien buiten, nooit meer een kachel aan, met kerst lekker buitenzitten en ga zo maar door.Dit soort dromen hebben veel mensen denk ik als ze thuiskomen van een super vakantie en je weet dat het niet kan en een droom zal blijven. Bovendien ……..op Tenerife zijn voor zover ik weet geen probleem gaaien.Er zijn papegaaien waar je mee op de foto kunt tegen betaling en natuurlijk heb je daar Loro Parque……….GEWELDIG! Voor de rest zie je daar alleen maar gaaien zitten voor de “Sier” maar in het wild komen ze daar niet voor. Wel kakkerlakken! Dus niet echt een papegaaien eiland.

Daarom blijf ik maar hier in dit koude kikkerlandje om de vogels en baasjes hier te helpen met problemen of vragen.Want dat is uiteindelijk mijn passie! De mails waren behoorlijk opgelopen tijdens mijn vakantie, dus krijgt u wat later bericht van mij dan weet u hoe dat komt. Achterstallig onderhoud………

Vanaf nu kunt u mij dagelijks weer bellen tussen 19 en 21 uur op:0653654356 ( niet in het weekend) Mocht u de voicemail krijgen dan ben ik in gesprek, probeer het dan nog een keer of een andere dag. Ik word heel erg veel gebeld en de gesprekken zijn vaak lang.

Mail of bel mij ook als u van plan bent een papegaai aan te schaffen! En doe eerst heel, heel goed uw huiswerk voor u aan een gaai begint! Zo voorkomt u veel problemen!Bedenk altijd dat u er een vriend en huisdier voor de rest van uw leven bij hebt.
Hermine

1 thought on “Papegaaienvrouwtje is weer terug van vakantie. u kunt dus weer mailen of bellen.

  1. Ach ja die dromen he!
    Na 3 weken thuis hebben we nog steeds last van heimwee naar tenerife hihih
    Was gezellig met jullie!!

    Groetjes sanne en timo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *