LET OP! De tijden van het telefonisch spreekuur zijn veranderd! Alleen nog maandag en dinsdagavond!

Beste lezers,
Nog geen twee weken ben ik terug van vakantie en avond na avond heb ik telefoontjes gehad over problemen, aanschaf etc.
Geen probleem zullen jullie denken, maar wel voor mij want het zijn geen belletjes van een paar minuutjes, maar ik zit tot 23.00 aan de telefoon. De geprekken zijn lang omdat de problemen groot zijn en ik wil proberen iedereen te helpen en goed te woord te staan.

Na 23.00 ben ik er nog niet, dan moet ik alle mailtjes nog beantwoorden, uiteraard ook weer over problemen met gaaien.Jullie zullen begrijpen dat ik behalve in het weekend geen avond meer voor mezelf heb.Overdag heb ik mijn eigen gaaien en meestal ook een probleemvogel waar ik de hele dag mee bezig ben.

Ik vind het zo vreselijk jammer dat ( op een enkeling na) niemand de moeite neemt om iets in mijn gastenboek te schrijven en zo hun ervaring weer met andere mensen kunnen delen.( na een urenlang tel.gesprek) Ik heb het hart op de tong en zo gaat het mij steeds meer tegenstaan om 5 avonden per week zoveel tijd te steken in mensen waar ik nog niet eens een bedankje van krijg.Ongeacht of mijn advies nu wel of niet geholpen heeft. ( vaak helpt het wel gelukkig) Waarom ik het zover heb laten komen? Omdat ik wil dat de gaaien weer een fijn leven krijgen samen met hun baasjes!

Omdat al de telefoontjes en mails gratis zijn wordt er veel gebruik van gemaakt, echte Nederlanders he? Als iets gratis is zijn we er als de kippen bij! Maar ik trek het niet meer en moet het telefonisch spreekuur gaan beperken voor ik het niet leuk meer ga vinden.Soms zou ik wel eens willen zeggen en doe dat nu, google eens even naar de gedrags therapeuten voor papegaaien op Tinley en lees wat er gevraagd wordt voor een “Kort” telefonisch consult! Kosten voor een kort consult Tinley per mail of telefoon:€35! Dus vanaf 1 oktober kunt u mij alleen maandag en dinsdagavond bellen tussen 19 en 21 uur op: 0653654356.In noodgevallen mag u mij natuurlijk altijd bellen!

Ik hoop op jullie begrip!

Hermine

5 thoughts on “LET OP! De tijden van het telefonisch spreekuur zijn veranderd! Alleen nog maandag en dinsdagavond!

 1. Hallo Hermine,
  Fijn dat je van je vakantie hebt kunnen genieten, maar helaas word je accu zo weer leeggezogen als je thuis komt en weer zoveel tijd en energie moet steken in alle mailtjes vragen en problemen , en inderdaad zouden de mensen eens wat meer waardering moeten tonen en al is het dan maar met een bedankje of een kort verhaaltje op je site, ik ben je nog iedere dag dankbaar voor mijn peppertje, ook na mijn weekje vakantie was het weer eventjes een probleem om pepper weer uit de kooi te halen maar dankij jouw lessen heb ik mezelf overwonnen en durfde ik het aan om pepper weer uit de kooi te pakken ondanks dat hij weer het vluchtgedrag vertoonde en ik me voorhield wat jij me hebt geleerd en na een paar keer pepper uit de kooi te halen was het gedrag alweer bijgedraaid en werd ze weer rustiger maar had ik die raad niet ter harte genomen had ik zeker weer met problemen gezeten.
  dus mensen als jullie dit lezen toon eens wat waardering voor deze prachtige vrouw die alleen maar het doel heeft om onze gaaitjes een gelukkig en fijn leven te geven!!!!! en dit alles zonder eigenbelang doet !!!!
  Als je dus op deze site komt en je hebt hulp of advies gehad laat het anderen weten en schrijf een klein bedankje op dit forum (kijk eens bij het verhaal van Pepper dan snap je wat ik bedoel)
  groetjes Marga Joosten en haar pluizen bolletje

 2. Hoi Hermine,
  Ik vond het al verbazingwekkend hoeveel tijd en energie je erin gooit. Je hebt groot gelijk dat je het beperkt. Ik moet wel zeggen dat je een toppertje bent. Je schuift dingen opzij om iemand te helpen. Je bent er ook voor ons geweest en hebt ons kunnen helpen. Helaas zonder resultaat, maar wat wil je als het telefonisch gaat en als het om zo’n moeilijk geval gaat. Ook zet je het voor ons op je site, zonder er maar iets voor te vragen. Nogmaals, ik ben best bereid een vergoeding te betalen, als een soort donatie.
  Bij deze dus nogmaals dank!!

 3. Hermine, je hebt helemaal gelijk. Je moet eerst voldoende rust en energie hebben om daarna anderen te kunnen helpen. Nee zeggen is voor jou vast moeilijk en ik heb een groot respect voor jou, hoe veel jij om gaaien geeft en steeds klaar staat met je geduld en goede adviezen.

  Groetjes Ria

 4. Hoi Hermine,
  Hartelijk bedankt voor je advies dat je ons hebt gegeven aan mijn man hielke hij is blind en je nam de tijd we waren niet eens op spreekuur.
  Hielke kan alles met onze grijze roodstaart doen geweldig die twee …..zit boven op zijn schouder …..wandeld elke dag met hem door het huis en de tuin.
  Hermine geweldig je site…. prachtig hoe je er mee omgaat, als alle mensen zo zouden doen of denken was er geen dierenleed toch,nogmaals onze dank lieve groetjes van ons…..

 5. Je hebt gelijk Hermine , kom voor je zelf op!! je bent een geweldig mens en superlief voor mens en gaai en ook voor andere dieren zoals je hondjes!!
  En wie het niet begrijpen kan of wil heeft gewoon pech gehad.
  dit wilde ik even kwijt aan je!!
  liefs
  nettie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *