Papegaaienvrouwtje is weer Oma geworden!

Ook papegaaienvrouwtjes hebben regelmatig heel andere dingen aan hun hoofd. De afgelopen tijd was het wachten op mijn kleinzoon, die het klaarblijkelijk nog steeds te koud vond om te komen voor mij een spannende tijd! Maar hij is er hoor! Gistermiddag geboren dus op 06-06-2012. En trots dat ik ben!!!!!!!!!!! Het blijft een wonder, echt. Ik vind het leuk om ook dit soort momenten met jullie te delen. Morgen staan er een paar fotootjes op van kleinzoon “PIET” En even een fotootje van kleindochtertje “KEESJE” ( inmiddels alweer 4 jaar)

De reden waarom ik de laatste tijd zo weinig schrijf is niet omdat ik niets te vertellen heb, maar ik had een wachtlijst voor probleemvogels. Maandag gaat de laatste weer naar huis en dan heb ik een paar weekjes geen probleemvogels. Is ook wel prettig, kunnen alle wonden even goed genezen hahaha.( is geen geintje hoor!)

Dus er komen nog verhalen en foto’s genoeg, het ontbrak me alleen even aan tijd. Dus houd deze site in de gaten, want ik heb weer een paar heel moeilijke vogels blij gemaakt en natuurlijk hun baasjes. Er was er één bij……….zo’n bange vogel heb ik nog nooit gehad.Ruim drie weken heb ik Jannes hier in huis gehad, maar het is goed gekomen gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *