Grijze Roodstaart Pino heeft een nieuw bazinnetje!!!

Wat ontzettend fijn dat er zich een lief bazinnetje voor Pino de jonge Grijze Roodstaart bij mij heeft gemeld! 17 december begint de anderhalf jaar oude lieve Pino aan een nieuw en ik hoop lang leven bij Lisette. Als Pino bij zijn nieuwe bazinnetje is,houd ik jullie op de hoogte hoe alles is verlopen en is gegaan! Dus: wordt vervolgt! Hier het vervolg over Pino. Pino is gister( 17-12-2011) door zijn nieuwe bazinnetje opgehaald en het gaat PRIMA!Ik ben hier heel erg blij mee natuurlijk.Ook heeft ze al foto’s doorgestuurd en ik zal er t.z.t. een paar plaatsen.Waar ik NIET blij mee ben is dat de “Verkoopsters”van Pino zoveel geld voor hem wilde hebben.Deze hebben het namelijk voor elkaar gekregen om binnen anderhalf jaar ( maar was al eerder) van Pino een Probleemvogel te maken.Zo jong als Pino was, kreeg ik hem hier en geloof me, binnen een zeer korte tijd was pino zijn angst kwijt. Want bang was hij!Toen werd Pino weer opgehaald en hebben we samen de oefeningen gedaan die ze thuis met Pino moesten blijven doen.Helaas werden er geen oefeningen gedaan en ook met de 4 A4tjes huiswerk die ik meegeef werd niets gedaan. Dus binnen zeer korte tijd ging het weer niet goed met Pino. Waarom? Omdat het Bazinnetje “Bang”was van Pino!Dat makke, angstige vogeltje!Het werd zelfs zo erg dat ze niets meer van pino konden hebben en zelfs als hij met zijn voerbakje rammmelde werden ze al kwaad en konden zijn bloed wel drinken! Wat Ik zo erg vind is dat dit er niet bij wordt verteld aan het nieuwe bazinnetje en er vervolgens veel geld voor een “Probleemvogel”moet worden betaald.Ik ben zeer teleurgesteld……als je van een vogel houdt wil je het allerbeste voor hem/ haar en is geld niet belangrijk! Na deze teleurstelling haal ik het wel uit mijn hoofd om nog een keer een oproep te doen voor een vogel die een lief baasje zoekt! Ik voel me erg verantwoordelijk en als de mensen zo gemeen zijn is voor mij de lol eraf helaas.Wel mogen jullie me altijd mailen over een papegaai die een nieuw huisje/ baasje zoekt. Vaak weet ik wel iemand en breng ik u met hem/ haar via mail in contact.Voor Pino wens ik het aller, aller beste! Maar ik denk dat hij het enorm heeft getroffen en van de hel in de hemel is gekomen.

Hermine

2 thoughts on “Grijze Roodstaart Pino heeft een nieuw bazinnetje!!!

 1. Lieve Hermine,

  Wat fijn om dit te lezen.
  Zal je een goed gevoel geven weer een gaai aan een goed huis te hebben geholpen.

  XxXjes Margôt en het dierenspul

 2. Hoi Hermine,

  Voor Pino ben ik heel erg blij dat hij zo`n goed thuis heeft gevonden.
  Jammer dat dit op zo`n manier moest gaan,helaas leer je mensen vaak achteraf pas kennen.
  Ondanks alles ben ik blij dat er wel iemand voor pino is,en hoop dat deze jonge,lieve vogel nog een lang gelukkig leven tegemoet gaat.

  Groetjes anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *