1 thought on “Probleemvogel? Papegaaienvrouwtje kan u helpen!

 1. Geachte papegaaienvrouwtje,

  Wij hebben nu al drie jaar een blauwvoorhoofd amazone papegaai genaamd Coco.
  Hij is afgelopen maand alweer vier jaar geworden en dat is ook wel te merken aan zijn gedrag.

  Vanaf het begin dat wij hem kregen was hij al niet handtam en heel erg opzichzelf. Maar het duurde niet lang voordat hier verandering in kwam. Hij is in de afgelopen drie jaar heel erg vooruit gegaan, hij praat veel, geeft pootjes, eet uit de hand en land zelf op mijn schoot (wel alleen als ik heel lang heb lope roepen en klappen).
  Het enige wat hij nu nog steeds niet afleert is het schreeuwen als iemand eventjes wegloopt en het happen naar onze vingers. Om één of andere reden leert hij het maar niet af en krijgen wij hem ook niet zover om echt bij ons te komen zitten. De kleinste bewegingen schrikken hem namelijk al af.

  Het rare is dat je wel alles mag doen zoals zijn koppie krabbe met de blote hand en eten geven etc maar daar blijft het bij.

  Wij vinden het erg jammer en weten niet meer wat wij hieraan zouden kunnen doen om zijn vertrouwen te winnen.
  Hij is één keer gekortwiekt (toen wij hem net hadden) en nu vliegt hij gewoon vrij rond in het huis(wat hij heel leuk schijnt te vinden).

  Wij hopen zeer dat u ons advies kunt geven en misschien zelf verder dan met tips alleen kunt helpen.

  Tevens zouden wij ook graag wilden weten of een consult aan huis mogelijk is en informatie over wat hier allemaal bij komt kijken zoals prijzen en testen die gedaan moeten worden.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,

  Whitney & Papegaai Coco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *