PAPEGAAIEN OPVANG. Er is ruimte!

Soms gebeurt het wel eens dat er een aantal annuleringen zijn. Om wat voor reden dan ook kan de vakantie niet doorgaan en heb ik dus een plekje vrij. Zo zat ik afgelopen winter al vol voor de zomer maanden , zo heb ik nu een aantal plaatsjes vrij voor de maanden juli en augustus. Wees er snel bij , want ik wil maar vier vogels per keer hebben omdat ze hier veel aandacht krijgen en mee onder de douche gaan etc, etc. Dus een 5 sterren hotel wat snel vol is!

Jullie kunnen mij bereiken tussen 19 en 21 uur op : 0653654356 ( niet in het weekend)

Hermine

1 thought on “PAPEGAAIEN OPVANG. Er is ruimte!

 1. Hallo Mevr. Hermine,

  Zou je mijn Edelpapegaai Lolita kunnen bijhouden wegens vakantie van 4 augustus tot 25 augustus.

  Ook had ik graag je adres geweten en de prijs of tarief per dag, ik zou Lolita brengen met haar kooi. Ze is een schat van een papegaai, alleen nu en dan schrikt ze ergens van een kan ze een luide roep doen. Over het algemeen is het een erg rustige dame.

  Praten kan ze wel maar ze praat niet zo veel.

  Ik hoor het wel

  Met heel vriendelijke groet,

  Bavo Akkermans
  0032/476.22.97.12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *