PAPEGAAIENVROUWTJE VERTELT.

Eindelijk , de DVD met ontzettend veel tips over het hebben of het willen aanschaffen van een papegaai kunt u nu kopen. ( zie hieronder via ondertiteling) Deze bijna een uur durende DVD is echt een aanrader en zeker voor mensen die overwegen een papegaai aan te schaffen. De film heeft bijna 2 jaar op de plank gelegen door allerlei omstandigheden.
Maar u kunt hem nu bestellen! ( zie onderstaande) Zelf dacht ik dat het een erg saaie DVD zou worden, maar door het professionele camera werk en de super montage van camera man Theo Zonneveld is het echt een heel leuke DVD geworden. Mocht u interesse hebben kunt u ook mij bellen of mailen en ik geef het door aan de filmmaker.
Hieronder ziet u een klein stukje van de film. Veel kijk plezier!

Hermine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *