papegaaienvrouwtje heeft nieuwe foto’s!

Deze zomer die al weer afgelopen is ( bah) heb ik weer verschillende vakantievogels in huis en buiten gehad. Erg leuk en gezellig allemaal. Ook weer probleemvogels, die  zonder problemen met hun baasje mee naar huis zijn gegaan. Zo ook Beauty, zie de foto’s en lees het gastenboek. Ik ben onwijs blij dat ik op deze manier mensen en hun vogel kan helpen.  Zo is ook de ex probleemvogel Daantje die hier tijdens de vakantie van zijn/ haar bazinnetje is geweest. Daantje werd gebracht en onmiddelijk herkenning!  Het leek of Daantje nooit een schreeuwende, bijtende grijze roodstaart  is geweest, zo lief!  Ik houd een band met die vogels en de vogels met mij. Ook houd ik er leuke vriendschappen aan over en moet ik nog bij iedereen komen kijken en ik moet mee eten hahaha ( lekker goedkoop) Zoveel verhalen, zoveel te vertellen! Dus wordt vervolgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *