PDD RESEARCH FONDS!!!!

Beste papegaaien liefhebbers.

Sinds mijn site in de lucht is, heb ik al heel erg veel mensen telefonisch kunnen helpen met hun  probleem gaai. Deze soms heel lange belletjes zijn kosteloos! Ik doe het graag en elke papegaai die ik kan helpen is er 1! Heeft u wel eens van PDD ( proventricular Dilatation Syndroom) gehoord? IK WEL! PDD is een DODELIJKE ziekte en pas sinds kort kan er getest worden of een papegaai ermee in aanraking is geweest, maar er kan nog steeds niet worden aangetoond of hij alleen drager is of daadwerkelijk ZIEK!  Er is een fonds opgericht om meer onderzoek te doen naar deze dodelijke ziekte. Ik als papegaaienvrouwtje wil me gaan inzetten om meer onderzoek te kunnen gaan doen om deze ziekte te kunnen bestrijden en behandelen. Daarom wil ik u via deze weg vragen,als u mij telefonisch om hulp vraagt, een bedrag(je) over te maken naar: Stichting PDD reseach fonds. Bankrekening nummer: 42 94 21 699 t.n.v. PDD reseach fonds, Wijhe. Alvast heel hartelijk dank!

Papegaaienvrouwtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *