Kaketoe, help hij schreeuwt!

Eigenlijk wilde ik geen schreeuwers als probleem vogels in huis nemen. Maar nu, bij schreeuwer nummer 3 een Rose Kaketoe moet ik zeggen ” Yes “laat ze maar komen! Het gaat mij super goed af en het geschreeuw en gekrijs is bij mij binnen een paar dagen over. Nooit gedacht dat ik ook met dit soort problemen zo goed overweg kan en ik ben best “trots “op mezelf ,dat ook dit probleem bij mij zo snel verholpen kan worden. Enne……..ik vind het een enorme uitdaging en ontzettend leuk!

2 thoughts on “Kaketoe, help hij schreeuwt!

 1. Hoi Hermine
  je hebt een tijdje niets van me gehoord,maar het gaat hier dan ook prima met Billy de ducorpskaketoe.
  Nou ja prima, hij heeft zo zijn momenten, vooral als we net thuis komen in Rotterdam na 3 dagen chaletje in Brabant. Dan schreeuwt hij even de boel bij elkaar om de buren te laten weten dat we er zijn(dat idee heb ik tenminste en helaas de buren ook:-) )Verder merk ik aan Billy dat hij sterk reageert als bij mijn man zijn suikers(diabeet)niet goed zijn, dan heb ik er dus 2 die “onhandelbaar” zijn haha.
  Maar al met al kunnen we goed omgaan met de situatie en hopen dat ons huis in Rotterdam snel verkocht wordt, zodat Billy ook zijn rust vind in een andere(wat minder galmende) omgeving.
  Dus nog bedankt voor je tips!!!
  Groetjes Axinja en Billy

 2. Leuk een berichtje over ducorps,zie en hoor je weinig over ik ken maar 9 huiskamer vogels van dit soort.Ik ben begonnen met een senegal papegaai.(helaas te vroeg overleden 10 jaar terug)
  Daarna is mijn kaketoe hart gebroken(verliefd)door een ducorps (nog steeds mijn logo)heerlijk pittige vogels ,speels en ondernemend.
  Ik heb nog 2 kaketoe’s maar die zijn heel anders qua karakter.
  Hoop voor snel een rustig en consequent onderkomen en omgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *