Papegaaienstof allergisch? Er is een oplossing.

Papegaaien en vooral Grijze roodstaarten brengen veel stof met zich mee. Dit is heel normaal, ook de donsveertjes die u elke dag weer overal vindt zijn¬† normaal. Ik krijg vaak vragen over deze donsjes en vooral over het stof. Sommige mensen zijn of worden allergisch voor dit stof en moeten voor hun vogel een ander huisje zoeken. Ook kinderen kunnen allergisch zijn voor vogelstof. Het is jammer dat veel mensen niet weten dat er speciale luchtreinigers zijn voor dit probleem. Ik kan u uit eigen ervaring vertellen dat deze apparaten prima werken en het meeste stof en ook geurtjes uit uw kamer weghalen. U zult zien wat deze apparaten dagelijks “opzuigen”.¬† Als u aan het stofzuigen bent, zuigt u meteen even het filter mee. U zult zien hoeveel stof zo’n apparaat opneemt! Zo kan een vogel op een simpele manier toch bij zijn allergische baasje of bazinnetje blijven. Dit is even een tip van mij. (zie links)

2 thoughts on “Papegaaienstof allergisch? Er is een oplossing.

 1. Hallo,

  ik zou graag willen weten hoe dit apparaat heet en waar het te verkrijgen is

  mvg

  nico van der tas

 2. hallo

  ja ik zou graag het merk en het type willen weten van deze luchtreiniger of welke het beste is

  vrg robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *